ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗМАГАННЯ З ОФІЦЕРСЬКОГО ТРИБОРСТВА

    24 квітня 2024 середа
    26 переглядів
    Змагання на першість УМВС України в Закарпатській області

    І це вже традиція. Змагання на першість УМВС України в Закарпатській області з офіцерського триборства проводилися в три етапи.

    Цьогоріч у змаганнях з офіцерського триборства взяли участь 17 команд з міськрайорганів області, галузевих служб та спецпідрозділів міліції, зокрема, "Беркут", "Грифон. Честь кожної команди представляли по троє спортсменів. До складу збірної команди Ужгородського МВ УМВС увійшли: Валерій Найман (представник команди), Лешко Дмитро, Володимир Ласкін та Василь Крайниковець. Перед початком змагань відбулося урочисте відкриття, яке провів помічник коменданта гарнізону ВПП УКЗ УМВС Віктор Вішован.
    Змагання почалися з першого етапу -- виконання стрілецької вправи з пістолета Макарова, що проходили в тирі Ужгородського міського відділу міліції. Другий етап – це біг на дистанціях: 3000 метрів для першої вікової групи, 2000 метрів – другої та третьої вікових груп, 1000 метрів – четвертої вікової групи. Бігали офіцери-спортсмени на стадіоні «Спартак». В заключному третьому етапі правоохоронці змагалися в плаванні на дистанції100 метрів.
    В результаті змагань команда Ужгородського МВ УМВС виборола почесне друге місце. На урочистому закритті змагань помічник коменданта гарнізону ВПП УКЗ УМВС Віктор Вішован переможцям і призерам вручив грамоти і кубки. Також, Ужгородську команду привітав начальник міськвідділу Євген Михайлович Калитич нагородивши переможців грошовими преміями.

    Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости