ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На засідання виконкому виноситься проект рішення про зовнішню рекламу

    20 квітня 2024 субота
    26 переглядів

    Відповідний проект рішення сьогодні з’явився і на офіційному сайті Ужгородської міськради в переліку пропонованих до розгляду проектів рішень.

    Вчора ж про розгляд "рекламного" питання на свій сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив колишній член виконавчого комітету Олександр Волосянський. «На чергове засідання виконкому вкотре (після невдалої спроби двотижневої давнини) всупереч мораторію на розміщення об’єктів зовнішньої реклами (рішення виконкому №421 від 02.11.2011 року) на розгляд пропонується проект рішення про розміщення 4 нових об’єктів зовнішньої реклами на вул. Погорєлова, Толстого, Собранецькій – рекламно-інформаційних і рекламних щитів (бачимо наявну підміну понять – звичайні білборди назвали рекламно-інформаційними або рекламними щитами для того, щоб обійти мораторій на розміщення зовнішньої реклами», – написав Олександр Волосянський.

    В оприлюдненому на сайті міськради проекті рішення однак про розміщення нових рекламоносіїв не йдеться, натомість, пропонується переміщення 1 білборду, і переоформлення дозволу на розміщення рекламного щита на нового власника. А ще – продовження дії дозволів на вже існуючі 24 білборди (в тому числі дво- і тристоронні) і сіті-лайти на кількох вулицях міста.

    Минулого разу виконавчий комітет відповідний проект рішення зняв з порядку денного на довивчення. Єдина відмінність між нинішнім проектом рішення й тим, який пропонувався до розгляду 2 тижні тому: дозволи на зовнішню рекламу пропонується продовжити не на 2, а на 1,5 роки – до 1 жовтня 2014 року.

    Завтрашнє засідання виконкому призначене традиційно на 10-ту годину. Всього до розгялду порядком денним пропонується 26 питань. Серед них - і питання про обмеження продажу алкоголю поблизу навчальних закладів, як це було запропоновано на останнбому засіданні виконкому.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору