ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олексій Співак: "Потрібно зрозуміти, що відразу зробити ремонт на усіх автодорогах міста не можливо"

    25 квітня 2024 четвер
    18 переглядів
    На Закарпатті ще залишилось трохи доріг, які потрібно зберегти

    Учора, перед початком проведення огляду стану доріг міста м. Ужгорода із журналістами поспілкувався начальник відділу ДАІ Ужгородської МВ УМВС України в Закарпатській області Олексій Співак.

    За словами пана Олексія, причиною ДТП, на автодорогах нашого міста у більшості випадків не є сам стан вулиць обласного центру Закарпаття.
    − Часто аварії трапляються через неуважність водіїв, або ж через якесь пошкодження транспортного засобу, а втім все рівно у діях водія можуть убачатися порушення правил дорожнього руху, тобто це може бути тільки якоюсь додатковою умовою ДТП. До прикладу, шофер об’їжджаючи пошкодження дорожнього покриття виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з їдучим назустріч автомобілем. Вважаю, що, якщо була яма на дорозі, то вона могла вплинути на хід подій, але ніхто водію не надавав права виїжджати на зустрічну смугу, − говорить пан Олексій.
    Також начальник Ужгородського ДАІ розповів мас-медійникам краю і про те, що під час огляду стану доріг у нашому місті при виявлені недоліків, будуть складені відповідні акти, котрі направлять в подальшому в органи місцевої влади з вимогою щодо їх усунення.
    Зазначу, що на сьогодні, на декількох вулицях Ужгорода уже завершені ремонтні роботи. Зокрема, на вул. Станційній, Шумній та Гагаріна.
    − Потрібно зрозуміти, що відразу зробити ремонт на усіх автодорогах міста не можливо. Є певний графік перелік вулиць, по яким дорожні комунальні організації роблять ремонти. Цьогоріч, ремонтні роботи на вулицях Ужгорода розпочалися на багато раніше ніж у 2012 році. Як тільки потеплішало й розтаяв сніг, на дорогах міста було розпочато ремонтні діяльності. До речі, На минулому тижні, дві організації виграли тендер на проведення ремонтних робіт у м. Ужгороді − додає О. Співак.
    Т. Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору