ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура міста Ужгорода контролює хід розслідування за фактом загибелі ужгородця внаслідок ураження електричним струмом

    19 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів

    Прокуратура міста Ужгорода контролює хід розслідування за фактом незаконного проникнення у приміщення котельні та загибелі ужгородця внаслідок ураження струмом. Нещасний випадок трапився 23 квітня 2013 року у приміщенні котельні “Південної” в обласному центрі і призвів до загибелі людини.
    Після ураження електричним струмом у приміщенні на території колишньої міської котельні, громадянина Г. було госпіталізовано до міської клінічної лікарні. Відтак, 26 квітня він помер.

    Заступник прокурора міста Ужгорода Сергій Вовканич зауважив: “За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Прокуратура контролює його розслідування випадку, а висновки комісії буде приєднано до матеріалів кримінального провадження”.

    Довідка:
    23 квітня 2013 року до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення міської клінічної лікарні було доставлено жителя Ужгорода з тілесними ушкодженнями у вигляді опіків тіла. За попередньою версією управління Держгірпромнагляду України в Закарпатські області, 23 квітня до Ужгородського міського району електромереж надійшло повідомлення про несанкціоноване прникнення в розподільчу установку-10 (Ру-10) що на території вже недіючої ужгородської котельні “Південна”. Існувала можливість того, що випадок пов'язаний з виробництвом, проте було встановлено, що постраждалий не був працівником ПАТ “Закарпаттяобленерго”. За попередньою інформацією, громадянин Г., зламавши замок і двері, проник у приміщення недіючої котельні задля крадіжки кольорових металів. Чоловік наблизився до кабельної воронки 10 кВ і був уражений електродугою.
    Наразі прокуратура Ужгорода контролює розслідування за фактом смерті та незаконного проникнення у приміщення котельні. У ході даного розслідування буде також встановлено причини, внаслідок яких проникнення у цю котельню стало можливим.

    Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору