ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Під час патрулювання нічним Мукачевом правоохоронці затримали мукачівця з наркотиками та фальшивими грошима

    19 квітня 2024 п'ятниця
    17 переглядів

    Правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, істотно впливають на стан криміногенної обстановки вцілому.

    Мукачівські міліціонери активно протистоять цьому явищу, виявляючи та припиняючи все нові факти правопорушень, пов`язаних з обігом наркотиків. Особлива увага приділяється молодіжному середовищу.
    Відтак, близько опівночі під час патрулювання нічними вулицями Мукачева, сержанти патрульної служби міліції Олександр Котубей та Олександр Самулник помітили 28-літнього юнака, який неодноразово протягом останнього року потрапляв у поле зору працівників міліції. Інспектори патрульної служби, наблизившись до молодика, примітили – хлопець нервує і щось приховує. Після проведеної бесіди, мукачівця запросили до адмінбудівлі міськвідділу, де під час особистого огляду з кишені штанів хлопець витягнув паперовий згорток, в якому знаходилась суха подрібнена речовина зеленого кольору, схожа на марихуану. За словами «любителя травки», він знайшов її ще восени на пустирі, висушив та зберігав для особистого вживання. Молодик не розраховував на те, що буде затриманий правоохоронцями. А тепер доведеться відповідати за цей кримінальний проступок.
    Окрім того, під час особистого огляду правоохоронцями міськвідділу від мукачівця було вилучено купюру номіналом 100 доларів США 1996 року випуску, яка за зовнішніми ознаками викликала сумнів щодо її дійсності. Спочатку походження даної купюри чоловік пояснити не зміг, та згодом розповів, що знайшов її в центрі м.Мукачева. Щоправда, зовсім не переконливо це звучало від чоловіка, який не раз мав проблеми із дотриманням закону. Всі речові докази вилучені і направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Тривають досудові перевірки.

    Наталія Машіко
    Мукачівський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору