ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді київська танцюристка проведе майстер-клас із поул-денсу

    20 квітня 2024 субота
    13 переглядів

    У п’ятицю, 10 травня, студія танцю «Bri studio» запрошує на захоплююче знайомство із сучасним поєднанням спорту і хореографії – поул денс.

    Своїм досвідом і навичками поділиться Ольга Поліщук - віце-президент Української Асоціації Танців й Фітнесу на пілоні, засновниця київської студії танцю «Freelady». Під час відкритого майстер-класу Ольга Поліщук ознайомить із основами й ключовими елементами поул-денс, а також розповість про його історію і сьогодення.

    Увечері того ж дня, організатор заходу Брігіта Прокоп разом із танцівницями «Bri studio» подарують глядачам особливі хореографічні номери.

    Програма:

    10.00 – майстер клас для професіоналів і хореографів («Bri studio»)

    16.00 – відкритий майстер клас для усіх бажаючих (НК «Панорама)

    23.00 – показові виступи учасниць «Bri studio» під керівництвом Брігіти Прокоп (НК «Панорама»)

    Довідка:

    Ольга Поліщук – першовідкривач pole dance в Україні.

    Поул-денс (або танець на пілоні) унікальний вид мистецтва, який полягає у складній хореографії з елементами гімнастики. Варто підкреслити, що він немає нічого спільного із напрямком еротичного танцю – стриптизом.

    Історично, цей вид мистецтва існує ще з 12-го сторіччя і бере початок від китайської акробатики та індійської йоги на жердині (маллакхамб йога). Хоча в індії цим видом спорту займались переважно чоловіки у наш час поул-денс доступний кожному.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору