ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У першому кварталі видано 9,5 тисяч паспортів громадянина України

    28 березня 2024 четвер
    16 переглядів

    Під час проведення перевірок дотримання правил паспортної системи виявлено 849 правопорушень. Оштрафовано 749 осіб на загальну суму понад 33 тисячі гривень.

    Сьогодні, 8 травня, на колегії міграційної служби області аналізували результати роботи в першому кварталі цього року. Як спрацювала служба і на чому слід акцентувати увагу, перший заступник начальника ГУДМС України в Закарпатській області Михайло Рак обговорював із керівниками структурних та територіальних підрозділів Головного управління.

    У першому кварталі поточного року на Закарпатті видано 9 з половиною тисяч паспортів громадянина України. Під час проведення перевірок дотримання правил паспортної системи виявлено 849 правопорушень. Оштрафовано 749 осіб на загальну суму понад 33 тисячі гривень.
    Видано паспортів громадянина України для виїзду за кордон майже 11 тисячам нашим краянам та 1 639 проїзних документів дитини.
    Крім того, за перші три місяці цього року міграційною службою області прийнято до розгляду 112 клопотань про набуття громадянства України та оформлено 99 виїздів на постійне місце проживання в країни далекого зарубіжжя. Найпопулярнішими для еміграції закарпатців залишаються Угорщина та Чехія .
    Здійснювався ряд організаційних та практичних заходів, спрямованих на посилення контролю за перебуванням та пересуванням іноземних громадян на території України. На обліку Головного управління перебуває 231 іноземець, документований посвідкою на тимчасове проживання. Більшість із цих іноземних громадян знаходиться на території Закарпаття у зв’язку з працевлаштуванням на підприємствах краю та роботою у релігійних організаціях. А постійно в краї проживають 1705 іноземців.
    Перший заступник начальника ГУДМС України в Закарпатській області Михайло Рак звернув увагу присутніх на якість обслуговування громадян, роботі гарячих ліній, недопущенні затримок із видачею виготовлених закордонних паспортів, необхідності активізації співпраці з представниками засобів масової інформації. “Ті завдання, які ставить перед представниками територіальних підрозділів керівництво Державної міграційної служби України, повинні виконуватися вчасно та ефективно. Адже кінцевий результат – це створення дієвого механізму в сфері міграційної політики держави,”- підкреслив Михайло Рак.
    Також на засіданні колегії обговорювалися питання застосування антикорупційного законодавства та підсумки проведення в міграційній службі Дня охорони праці.

    Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУДМС в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору