ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П'яний рейд «таксиста» вкотре припиняють інспектори ДАІ

    18 квітня 2024 четвер
    20 переглядів

    З метою забезпечення належної безпеки дорожнього руху під час перевезення людей, працівники Державтоінспекції проводять регулярні заходи по контролю за дотриманням законодавства під час надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

    У ході проведення таких заходів, нещодавно, у селі Розівка Ужгородського району працівники ДАІ під час перевірки автомобіля – таксі марки «Daewoo», встановили наявність у водія ознак алкогольного сп’яніння, хоча це була 10 година ранку. Відповідно до законодавства, працівники ДАІ склали по відношенню до водія протокол про адміністративне правопорушення та заборонили йому подальше керування транспортним засобом.
    Як з'ясувалося згодом, на протязі 2010 – 2011 років, даний водій чотири рази затримувався працівниками ДАІ за керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння. Окрім того, 26 червня минулого року у селі Підгорб, Ужгородського району даний водій не впорався з керуванням свого «таксі» і травмував двох пішоходів, які знаходились на узбіччі дороги.
    Враховуючи, що такі правопорушення мають негативний вплив на стан аварійності під час перевезення пасажирів автомобілями таксі, працівники Державтоінспекції Закарпаття про даний факт повідомили Укртрансінспекцію та прокуратуру.

    УДАІ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору