ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Основний склад "Закарпаття" програв донецькому "Шахтарю" — 0:3, а ось дубль виграв — 4:2

    29 марта 2024 пятница
    26 переглядів

    В Ужгороді відбувся футбольний поєдинок 10-го туру поміж "Шахтарем" та "Закарпаттям", який донеччани обіграли ужгородців з з рахунком 3:0. Водночас порадував дублюючий склад "Закарпаття", який вирвав перемогу в донеччан - 4:2.
    Голи: Ребрик 8, 65, Харатин, 41, Стебура, 78 – Скідан, 79, Онищенко, 85.

    ...Уже на 27-й хвилині після технічного удару Елано в один дотик футболістам "Закарпаття" довелося розпочинати з центра поля. Щоправда, на початку самої гри футболісти обох команд грішили частими порушеннями правил, що не додало видовищності цьому поєдинку. На 36-ій хвилині міг подвоїти рахунок Олексій Бєлік, але вийшовши сам на сам з воротарем не влучив у рамку воріт.

    За чотири хвилини у матчі стався епізод, який зняв питання про переможця в цій зустрічі. Брандау вибігавн а побачення з воротарем "Закарпаття" і Худжамов вийшов за межі штрафної в намаганні перервати вихід бразильця збиває форварда "Шахтаря", який вже його обіграв. Суддя відразу показує Худжамову червону картку і тренерам ужгородців довидиться міняти польового гравця, щоб випустити на поле запасного голкіпера – Марущака.

    В атаці у відповідь вже мало шанс забити "Закарпаття", але Михалик зблизившись з Лаштувкою пробив не сильно і м`яч став легкою здобиччю для стража воріт "Шахтаря".

    На перерву ж команди пішли за рахунку 0:2 на користь "Шахтаря". Брандау отримав м`яч у штрафній і скинув головою на набігаючого Елано, який точним ударом у кут воріт робить рахунок 0:2.

    На початку другого тайму гравці "Закарпаття" підвищили темп гри, але це не вплинуло на гостроту біля воріт гірників. А ось донеччани забили. Після подачі кутового Шевчуком м`яч відскочив до Срни, який бив з гострого кута і м`яч влучивши у голову захисника "Закарпаття" втретє влетів у ворота ужгородської команди.

    Після третьего забитого голу "Шахтар" зупинився, як в цілому і команда господарів і футболісти обох сторін відверто догравали гру. На 83-ій хвилині забило і "Закарпаття", але рефері зафіксував доволі сумнівний офсайд у гравця "Закарпаття", хоча на результат гри це вже аж ніяк не вплинуло. "Шахтар" же закріпив своє лідерство, а "Закарпаття" ще більш осіло на дні турнірної таблиці.



    Голи: Елано 27, 45, Срна 56

    Вилучення: Худжамов 40.

    "Шахтар": Лаштувка, Левандовськи, Толга, Шевчук, Елано, Дуляй (Фернанндіньо 66), Матузалем, Срна, Тимощук, Бєлік (Агахова 71), Брандау (Воробей 58).

    "Закарпаття": Худжамов, Антонюк (Марущак 43), Голайдо, Гурка, 3.Ільницький, Кобін, Лозинський (Сапуга 65), Михалик, Савінов, Смірнов, Чучман.



    Турнірне положення: 1. Шахтар - 26 (10 ігор). 2. Динамо - 21 (9). 3. Чорноморець - 16 (9). 4. Металіст - 16 (9). 5. Металург Д - 15 (8). 6. Іллічівець - 15 (9). 7. Харків - 14 (9). 8. Волинь - 14 (9). 9. Кривбас - 12 (9). 10. Арсенал - 10 (9). 11. Таврія - 9 (9). 12. Сталь - 9 (9). 13. Дніпро - 7 (8). 14. Ворскла - 6 (8). 15. Металург З - 5 (9). 15. Закарпаття - 3 (10).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору