ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура Ужгорода здійснює добір абітурієнтів для навчання

    20 квітня 2024 субота
    16 переглядів

    Прокуратура Ужгорода здійснює роботу по добору осіб для вступу у вищі навчальні заклади, з якими Генеральною прокуратурою України укладено договори про співпрацю у підготовці фахівців для органів прокуратури.

    Такими навчальними закладами є національні університети «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», «Одеська юридична академія» та Національна академія прокуратури України.
    До національних університетів «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» та «Одеська юридична академія» можуть вступати випускники загальноосвітніх навчальних закладів на базі повної загальної освіти, а до Національної академії прокуратури України – особи, які закінчили вищі навчальні заклади та отримали освітньо-квалафікаційний рівень «бакалавр» за спеціальністю «правознавство».
    Для виявлення бажаючих працювати в органах прокуратури, прокуратура міста Ужгорода зініціювала управління освіти Ужгородської міської ради, а також ректора Ужгородського національного університету провести в школах обласного центру та в університеті роботу по виявленню претендентів для вступу до вузів. Прокурор міста ужгорода Іван Штефанюк пояснив: «Серед випускників загальноосвітніх шкіл, обирати претендентів для вступу до вузів потрібно керуючись, насамперед, їх рівнем підготовки. Бажано, щоб претенденти на вступ до вишу були учасниками Всеукраїнських або міжнародних учнівських олімпіад, призерами (нагородженими дипломами І-ІІІ ступенів) всеукраїнських конкурсів – захистів науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України з базових предметів, тобто з основ правознавства та історії. Щодо добору серед осіб, які мають освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавра» претендентів для вступу до Національної академії прокуратури України, варто зазначити, що ми надамо перевагу особам, які мають певний життєвий досвід, високі моральні цінності та рівень підготовки, виявили інтерес до правозастосовчої діяльності і за станом здоров’я будуть в змозі успішно виконувати обов’язки працівника прокуратури».
    Нагадуємо: правила прийому до базових вищих навчальних закладів розміщено на їх веб-сайтах.
    Бажаючі вступити до вищезазначених навчальних закладів повинні звернутися до прокуратури міста Ужгорода за адресою м. Ужгород, вул. Уральська 6.

    Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору