ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

    28 березня 2024 четвер
    21 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 29 травня 2013 року

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 16 виїздів. Хибних викликів протягом доби не зафіксовано.

    Загиблих та травмованих людей упродовж доби не зафіксовано.

    Щодо обстановки з пожежами

    Некласифіковані надзвичайні події

    Упродовж доби некласифікованих надзвичайних подій не зафіксовано.

    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно-та пошуково-рятувальні роботи здійснено 161 виїздів та виходів, в ході яких врятовано 168 осіб, які потрапили у небезпеку в горах, 140 особам було надано невідкладну долікарську допомогу. Також 685 туристичним групам (загальною чисельністю 5835 чоловік) надано консультацій, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

    Стан загиблих на водних об’єктах

    Станом на 07:00 29 травня 2013 року на території Закарпатської області зареєстровано 8 випадків загибелі людей на воді, за аналогічний період минулого року – 10 випадків. Всього у 2012 році на водних об’єктах області загинуло 37 громадян.

    Погодні умови на території Закарпатської області

    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 29 травня очікується: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 20-25°, у горах місцями вночі 3-7°, 10-15° тепла.

    По м. Ужгород: мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 23-25° тепла.

    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору