ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У 2013 році на Закарпатті не виявлено фактів торгівлі людьми

    18 квітня 2024 четвер
    51 переглядів

    У четвер, 30 травня, в облдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему: „Реалізація державної політики у сфері протидії торгівлі людьми в Закарпатській області органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронними органами, громадськими організаціями та об’єднаннями”. Обговорення відбулося під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича.

    Засідання за круглим столом відбулося у рамках проекту „Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми”. Для того, аби більш детально розповісти про проект та безпосередньо засоби протидії торгівля людьми, до Закарпаття приїхали представники Міністерства соціальної політики, проектів ОБСЕ в Україні, Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні.

    Як було зазначено під час засідання, метою проекту є запобігання випадкам торгівлі людьми, виявлення порушень у цій сфері, а також обмін досвідом та навчання у регіонах ефективним методам протидії злочинам.

    Як зазначив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Віктор Мацола, цьогоріч в області не виявлено жодного випадку торгівлі людьми. Та оскільки багато закарпатців виїжджають працювати за кордон, вони повинні володіти усією інформацією, аби не стати жертвою торгівлі людьми. Для того, аби убезпечити краян, у населених пунктах області фахівцями Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно проводиться відповідна інформаційна кампанія.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору