ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські дільничні інспектори затримали крадія металу

    25 квітня 2024 четвер
    14 переглядів

    У м.Мукачеві дільничні інспектори спіймали «на гарячому» вкрай знахабнілого крадія, який серед білого дня за відсутністю власника господарства намагався здійснити крадіжку металевих конструкцій з новобудови по вул.Осипенка.

    «Близько 11 години, коли я перебував на своїй адміністративній дільниці та здійснював подвірний обхід помешкань громадян - розповідають дільничні інспектори міліції Василь Якима та Дмитро Гаврищук - помітили невідомого нам чоловіка, який виніс з новобудови металеві швелери, кутники та інші металеві конструкції, погрузив їх на велосипед і на кудись намагався відвезти. Металевий виріб, який чоловік тримав у руці, він також почав вантажити на велосипед. Запідозривши щось неладне ми вирішили підійти та перевірити незнайомця. Коли вже стали наближатись, то впізнали «нашого піднаглядного», і зрозуміли, що обставини, при яких він виніс речі з неналежного йому господарства, потребували обов’язкової перевірки».

    Як з’ясувалось, раніше судимий 25-річний мешканець м.Мукачева, катаючись на власному велосипеді по вулицях міста, через високий паркан видивився в одному господарстві металеві кутники, труби та залізно-дорожню шину. Упевнившись, що власника господарства в новобудові нема, крадій вирішив скористатись нагодою та поцупити металеві конструкції. Викрадене він хотів здати до металоприйомного пункту та отримати гроші, на які потім розраховував придбати випивку. Відтак, посеред білого дня, чоловік проник на територію двору, метал завантажив на велосипед і попрямував вулицями міста. Саме тоді, «на гарячому», раніше судимий мукачівець був затриманий дільничними інспекторами міліції.

    Наразі по даному випадку відносно крадія відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 5 років. Тривають досудові перевірки.

    Наталія МАШІКО

    Мукачівський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору