ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Держфінінспекція виявила фінансових втрат на понад мільйон гривень

    24 квітня 2024 середа
    64 переглядів

    Під час ревізії Кам’яницької сільської ради на Ужгородщині.

    Фахівці Держфінінспекції в Закарпатській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Кам’яницької сільської ради, що на Ужгородщині, виявили порушення, які призвели до фінансових втрат на загальну суму 1,07 млн. грн. Контрольний захід охоплював період з 01.09.2010р. до 31.12.2012р.
    Зокрема, через порушення вимог законодавства щодо користування земельними ділянками, які перебувають в оренді, місцевий бюджет недоотримав 990 тис. грн. Основною причиною цього стало те, що не проводився перегляд орендної плати у випадках збільшення розмірів ставки земельного податку, підвищення цін та тарифів, зміни коефіцієнтів індексації, визначених законодавством тощо, внаслідок чого не укладалися додаткові угоди до чинних договорів оренди земельних ділянок щодо відповідного підвищення оплати.
    Окрім того, під час ревізії закарпатські фінінспектори зафіксували порушення, пов’язані з оплатою праці та нарахуваннями матеріальної допомоги, списанням продуктів харчування, завищенням об’ємів і вартості виконаних робіт, що призвело до незаконного витрачання бюджетних коштів на суму 78 тис. грн.
    За недотримання законодавства з фінансових питань посадових осіб Кам’яницької сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності. Інформацію про результати ревізії направлено до Ужгородської міжрайонної прокуратури та поінформовано інші правоохоронні органи.

    Прес-служба Держфінінспекції в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости