ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбувся студентський фестиваль "ЗАКУСКА - ФЕСТ 2013"

    17 квітня 2024 середа
    59 переглядів
    Фестиваль "ЗАКУСКА - ФЕСТ 2013" у корчмі "ДЕЦА У НОТАРЯ"

    Учора, 6 червня, в обласному центрі Закарпаття відбулася значна подія. Адже, в перше в історії нашого міста проходив грандіозний студентський фестиваль "ЗАКУСКА - ФЕСТ 2013". Цей диво - фестиваль відбувався у корчмі - ресторані "ДЕЦА У НОТАРЯ".


    У ньому взяли участь 8 команд із трьох спеціалізованих навчальних закладів міста − Ужгородського торговельно-економічного коледжу, Ужгородського ВПУ торгівлі та технології харчування і Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ.
    16 учасників фесту змагалися за перемогу, а оцінювали їхні кулінарні шедеври освічене, мудре журі – справжні знавці кулінарії та ресторатори. 8 команд молодих, вправних кухарів, доклавши чимало зусиль й наполегливості приготували дві страви на вибір – салат і закуску. Створені казкові кулінарні вироби були не тільки цікавими, гарними але й дуже смачними. У них вміло й чітко, кмітливі учасники свята показали найтоншу нотку в багатоголосій, дзвінкій симфонії найскладніших дивовижних страв, котрі презентували на фесті. Насолодитися майстерністю молодих поварів мали змогу усі гості кулінарного дійства, які завітали у корчму – ресторан "ДЕЦА У НОТАРЯ».
    У нелегкій «кулінарній боротьбі», перемогу отримали такі команди: 1 місце − «ФЕЄРІЯ СМАКІВ», 2 місце − «ГУРМАН» і 3 місце − «ПЕРВОЦВІТ».
    Більш детальніше про цю історичну й визначну подію, яка відбулася 6 червня у столиці зеленоокого Закарпаття, читайте у наступній публікації.
    Далі буде…

    Т. Горянка






    2.JPG
    3.JPG
    4.JPG
    6.JPG
    7.JPG
    8.JPG
    9.JPG
    10.JPG

    12.JPG
    13.JPG
    14.JPG
    15.JPG
    16.JPG
    17.JPG
    18.JPG
    19.JPG
    20.JPG
    21.JPG

    2_0.JPG
    3_0.JPG
    4_0.JPG
    5.JPG
    6_0.JPG
    7_0.JPG
    8_0.JPG
    9_0.JPG
    99.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору