ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Катерина Ющенко відвідає закарпатське село Рекіти?

    19 апреля 2024 пятница
    30 переглядів

    Минає третій рік з дня заснування дитячої творчої організації “Мала академія літератури і журналістики” (МАЛіЖ), яка об’єднує юні творчі обдарування, що є сиротами, напівсиротами та з малозабезпечених сімей. Юні письменники, журналісти та поети завдяки меценату, депутату Львівської обласної ради Богдану Турчину, друкують свої твори у літературно-мистецькій газеті “СУЗІР’Я”, беруть участь у міжнародних фестивалях, видають колективні та авторські збірочки. Юні академіки особливо вдячні Голові наглядової ради Міжнародного благодійного фонду “УКРАЇНА 3000”, дружині Президента України Катерині Ющенко, яка відгукнулась на їх звернення і надала матеріальну допомогу для проведення ІІІ міжнародного фестивалю юних поетів і прозаїків “РЕКІТСЬКЕ СУЗІР’Я”.

    Як повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі МАЛіЖ, нещодавно ректор МАЛіЖ,( так скорочено називається дитяча академія), заслужений журналіст України Василь Тарчинець, перебуваючи у Києві, завітав до благодійного фонду і через його працівників передав Катерині Ющенко подяку, газети, буклети і фотографії із захоплюючого дитячого дійства, а також запрошення відвідати громадську творчу організацію.

    Дружина Президента України Катерина ЮЩЕНКО ознайомилась з цими матеріалами і за її дорученням ректору МАЛіЖ зателефонували з Міжнародного благодійного фонду “УКРАЇНА 3000” й повідомили, що дружина Президента України захоплена діяльністю юних літераторів і має намір побувати у закарпатському селі Рекіти, на батьківщині Малої академії літератури і журналістики, зустрінутись з її вихованцями.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору