ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Землевпорядники Закарпаття постійно висвітлюють у засобах масової інформації хід та результати проведення земельної реформи

    24 квітня 2024 середа
    25 переглядів

    Землевпорядники Закарпатської області у місцевих ЗМІ інформують громадян про хід та результати проведення земельної реформи.

    Зокрема, з початку року у друкованих виданнях було оприлюднено 63 інформаційні матеріали, статті та роз’яснення на земельну тематику. На офіційному сайті Головного управління Держземагентства у Закарпатській області розміщено понад 120 повідомлень, у інших обласних та центральних Інтернет-виданнях, а також на сайтах органів виконавчої влади регіону – 50 матеріалів.
    Задля інформування громадян області про зміни у земельному законодавстві, керівництво Головного управління Держземагентства у Закарпатській області провело брифінг про новації у процесі реєстрації землі та прес-конференцію на тему “Земельна реформа на Закарпатті: як це відбувається на практиці”. Організатори заходів особливу увагу приділили таким актуальним питанням сьогодення, як нові правила реєстрації земельних ділянок, функціонування Національної кадастрової системи, публічної кадастрової карти та зворотного зв’язку з власниками земельних ділянок, виправлення неточностей у Національній кадастровій системі та завершення проекту Світового банку “Видача державних актів на право власності на землю у сільській місцевості та розвиток системи кадастру”. У ході 16 виступів на телебаченні землевпорядники надали детальні роз’яснення із актуальних питань.
    Питання зі сфери земельних відносин в області й надалі вирішуються в ході проведення круглих столів, зустрічей, сходів громадян та семінарів, у процесі яких селяни отримують необхідну інформацію та відповіді на поставлені запитання.
    Про це повідомив начальник Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Олександр Антал.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору