ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Обласній універсальній бібліотеці — 60 років

    18 апреля 2024 четверг
    36 переглядів

    Свій поважний ювілей головна бібліотека Закарпаття відзначила не без фінансових перспектив. За програмою розвитку культури до Всеукраїнського дня бібліотек виділено 12 тисяч гривень, у т. ч. на видання краєзнавчої бібліографії та ювілейного інформаційного довідника, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі облдержадміністрації. Цьогоріч з обласного бюджету на придбання для читальної зали нових столів надійшло 9 тисяч гривень. Також нещодавно обласна універсальна наукова бібліотека отримала від обласної влади 10 тисяч гривень на закупівлю мультимедійного проектора та апаратури для озвучення залу, котрі були виділені у рамках обов’язкового співфінансування виграного гранту Міжнародного фонду „Відродження”.

    Але найбільше директора обласної бібліотеки Людмилу Григаш радує той факт, що на рахунку її дітища вже з’явилося 95 тисяч гривень спонсорських коштів, за які терміново полагодять аварійну каналізацію. Загалом же ці спонсори пообіцяли виділити книгозбірні 403 тисячі гривень.

    До речі, до Всеукраїнського дня бібліотек закарпатські книгозбірні отримали гарний подарунок — 26 комп’ютерів і принтерів до них. Вже найближчим часом цю оргтехніку направлять до всіх центральних районних книгозбірень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору