ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У міжнародному пленері на Міжгірщині взяли участь художники з 4 країн

    25 квітня 2024 четвер
    47 переглядів

    Нещодавно на базі відпочинку «Ажіо» у Колочаві, що на Міжгірщині, був проведений міжнародний художній пленер. Дев’ять днів поспіль природа Закарпаття не переставала дивувати гостей з Англії, Росії, Білорусі й деяких наших ужгородських митців.

    Ось, наприклад, академік Міжнародної академії творчості, член Спілки художників Росії Наталія Бітова каже, що не вперше на Закарпатті. Тільки тут відчула всю велич і неповторність Карпат. Об’їздила всю Європу, Урал, написала не одну сотню полотен гірських пейзажів, проте визнала, що Колочава — це щось особливе.
    Із Туманного Альбіону, а саме з Лондона, писати Карпати прибула і член Королівської спільноти живописців, член клубу художників «Челсі» Наталія Авдєєва. Вона теж тепло відгукується про неймовірну красу нашої природи і про щире ставлення до іноземців селян.
    Учасники пленеру висловили думку, що було б непогано збиратися на Верховині регулярно. А ще від них добавлю щирі слова подяки начальнику управління культури облдержадміністрації Юрію Глебі за підтримку і організацію пленеру, за теплий прийом — адміністрації бази відпочинку «Ажіо».

    Людмила БОРШОШ-ЛІТУН
    ТРК "Мукачево" (М-студіо),

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору