ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Законність органів адвокатського самоврядування Закарпаття знову підтвердив суд

    28 березня 2024 четвер
    12 переглядів

    Апеляційний суд Закарпатської області своєю ухвалою підтвердив юридичну безпідставність ще однієї спроби в судовому порядку визнати незаконною установчу конференцію адвокатів Закарпатської області та сформованих за її результатами органів адвокатського самоврядування краю.

    26 червня Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційні скарги Ірини Сковородько та Анастасії Бачинської на ухвалу Ужгородського міськрайонного суду (головуючий суддя Король), якою було закрите провадження у справі за позовом Сковородько І.Ф. третьою особою на стороні позивача Пересоляк О.С., Нечаєв В.В. Суть цього позову зводилася до спроби в судовому порядку визнати незаконною установчу конференцію адвокатів Закарпатської області, а також визнати незаконними її результати, за якими сформовані новообрані органи адвокатського самоврядування на Закарпатті. Своєю ухвалою Апеляційний суд Закарпатської області залишив у силі вищеназвану ухвалу Ужгородського міськрайонного суду ,яким закрито провадження у цивільній справі за позовом Сковородько І.Ф.
    Як Рада адвокатів Закарпаття, так і КДКА Закарпатської області зазначають – це ще одне судове рішення, що підтверджує юридичну безпідставність та повну судову безперспективність недолугих намагань визнати не чинними у судовому порядку формування та діяльність регіональних органів адвокатського самоврядування.
    Прес-служба Ради адвокатів та КДКА Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору