ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як "відривалася" молодь високогірного селища в Карпатах!

    20 квітня 2024 субота
    26 переглядів

    ...Чудового настрою та незабутніх вражень додали гостям свята лауреати Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів та фестивалів, працівники культури району, вихованці районного центру дитячої та юнацької творчості, які виконали хореографічні, вокальні та інструментальні номери.

    У неділю, 30 червня, на стадіоні «Авангард» у селищі Воловець відбулось щорічне районне культурно-спортивне свято з нагоди Міжнародного Дня молоді.
    Вітали молодь та гостей свята голова Воловецької районної державної адміністрації Василь Култан, заступник голови районної ради Василь Лакатош та начальник Управління ДСНС України в Закарпатській області, депутат Закарпатської обласної ради Мирослав Щербей. Найактивніших молодих людей Воловеччини нагороджено подяками та спільними грамотами районної державної адміністрації і районної ради.
    В рамках свята також відбулись змагання з волейболу, футболу та шахів. Переможців змагань привітали та нагородили голова райдержадміністрації Василь Култан, перший заступник голови райдержадмінсрації Іван Лопіт, заступник голови райдераждмінстрації Іван Сличко.
    Чудового настрою та незабутніх вражень додали гостям свята лауреати Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів та фестивалів, працівники культури району, вихованці районного центру дитячої та юнацької творчості, які виконали хореографічні, вокальні та інструментальні номери.
    Воловецька РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору