ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У селі Поляна відбувся фінальний матч дитячо-юнацької футбольної ліги

    19 квітня 2024 п'ятниця
    14 переглядів

    У неділю, 7 липня, на футбольному полі у селі Поляна (Свалявський район) відбувся фінальний матч Чемпіонату вищої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги у віковій групі U-16.

    Щоб подивитися на фінальне протистояння, до Закарпаття приїхав голова Федерації футболу України Анатолій Коньков. Також на матчі були присутні голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, його перший заступник Ігор Свищо, голова Федерації футболу Закарпаття Михайло Ланьо, голова Свалявської районної адміністрації Іван Дрогобецький.

    Всього за кубок переможця змагалося 40 команд. До фінальної частини Чемпіонату у категорії U-16 увійшли команди «BRW-VIK» з Володимир-Волинського, «Іллічівець» (Маріуполь), «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк).
    У фінальному матчі зійшлися гравці з Києва та Донецька. У першому таймі рахунок так і не було відкрито. Та вже на 56 хвилині матчу рахунок став 1:0 на користь «Шахтаря». За кілька хвилин, у результаті вдалої атаки динамівців, рахунок було зрівняно - 1:1. Долю гри було визначено на останній хвилині матчу – м’яч опинився у воротах донеччан.
    Опісля матчу відбулося урочисте нагородження учасників. Так, бронзові медалі отримали гравці «Іллічівця», друге місце – «Шахтар» (Донецьк), чемпіонами стали футболісти «Динамо» (Київ).

    «Фінал пройшов на високому рівні, ми бачили справжнє принципове протистояння команд, - розповів Анатолій Коньков. – За кілька днів перебування в Закарпатській області можу зробити висновок, що тут є всі умови для розвитку футболу та проведення престижних ігор».

    «Цей стадіон - один з кращих в краї. У майбутньому, переконаний, на територій нашої області відбуватимуться і надалі престижні матчі. Федерація футболу задоволена тією спортивною інфраструктурою, що сьогодні є у Закарпатті. Вірю, що з часом переможцями ставатимуть і юнацькі команди з Закарпаття. Маємо для цього всі передумови», - наголосив Олександр Ледида.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору