ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатським платникам відшкодовано 169,8 млн. грн. ПДВ

    28 березня 2024 четвер
    17 переглядів

    З початку року, до територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області подали декларації про майновий стан і доходи за минулий рік понад 7,5 тисяч громадян.

    В цілому, в області громадяни задекларували понад 181 млн.грн. доходів, із них до бюджету надійде майже 8,5 млн.грн., про це учора на прес-конференції повідомив начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо.
    Цьогоріч, упродовж січня-червня платникам області відшкодовано на розрахункові рахунки 169,8 млн. грн.ПДВ. В автоматичному режимі відшкодовано 58,9 млн. грн. Також Василь Іванчо розповів журналістам і про те, що акцизного податку виробниками підакцизної продукції Закарпатської області сплачено 14,4 млн. грн.
    − Збір платежів до спеціального фонду державного бюджету за січень-червень поточного року склав 10,6 млн. грн. Із них 7,5 млн. грн. сплачено акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. До місцевих бюджетів сплачено податків і зборів - 608,4 млн. грн. Приблизно 75% із цієї суми - податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 454,6 млн. грн., а 70,4 млн грн. надійшло єдиного податку, − зазначив начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.
    Т. Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору