ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті говорили про шляхи подолання безробіття у Боржавській долині

    24 квітня 2024 середа
    17 переглядів

    У першому півріччі цього року на місцевому ринку праці спостерігається негативна тенденція щодо зменшення робочих місць. Так, за шість місяців було ліквідовано 833 робочі місця, коли за аналогічний період минулого року – 725.

    Пропозиція робочої сили на ринку праці формується, в основному, за рахунок плинності кадрів.
    На сьогодні питання стимулювання створення нових та збереження існуючих робочих місць, а також збереження ефективності зайнятості в Тячівському районі є дуже актуальним.
    В першому півріччі цього року на ринку праці спостерігається негативна тенденція щодо зменшення робочих місць. Так, за шість місяців було ліквідовано 833 робочі місця, коли за аналогічний період минулого року – 725. Пропозиція робочої сили на ринку праці формується, в основному, за рахунок плинності кадрів.
    Цю та інші проблеми, пов’язані з працевлаштуванням мешканців Тячівщини, обговорили сьогодні на засіданні «Круглого столу» у районному Центрі зайнятості, участь у якому прийняв заступник голови Тячівської районної державної адміністрації Василь Буга. У роботі також взяли участь заступник директора Тячівського районного центру зайнятості Тетяна Дочинець, начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості Балінт Кікеші, державний інспектор праці в Закарпатській області Володимир Юртин, голова Тячівської райспоживспілки Іван Шевченко, підприємці району та інші.
    Учасниками заходу було проаналізовано стан ринку праці регіону, обговорено питання законодавства про працю, зайнятість, соціальне страхування, останні зміни в законодавстві та види послуг, що надає центр зайнятості. Звернуто велику увагу на шляхи вдосконалення подальшої співпраці центру зайнятості із соціальними партнерами у сфері зайнятості населення, зокрема в питаннях створення нових робочих місць та збереження існуючих на ПОУ району.

    Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору