ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Роль Ужгородщини в промисловості області

    18 квітня 2024 четвер
    13 переглядів

    Промислові підприємства Ужгородщини відіграють провідну роль у промисловості області. За підсумками роботи 2012р. зазначеними підприємствами району реалізовано більше половини обсягу реалізації продукції промисловості області.

    Протягом І півріччя п.р. промисловими підприємствами району вироблено весь загальнообласний обсяг автомобілів, плат до пральних машин, продуктів дитячого харчування, більше 90% – відео тюнерів, борошна, більше половини частин устатковання електричного для засобів автотранспортних.
    За шість місяців п.р. підприємствами Ужгородського району реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму
    1982,6 млн.грн, що складає 45,6% загальнообласного обсягу реалізації. У структурі реалізованої продукції майже три чверті займає продукція машинобудування за рахунок випуску продукції ПАТ “Єврокар”, ТОВ “Ядзакі-Україна”, ТОВ “Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед”. Обсяг реалізації продукції у розрахунку на одиницю населення за січень–червень п.р. в районі склав 28692,2 грн., при 3471,9 грн. – по області.
    Кожне друге промислове підприємство району реалізовує попередньо замовлену продукцію. Обсяг замовлень за період з початку року склав 1301,0 млн.грн., з якого 63,5% складають іноземні замовлення.

    Заступник начальника відділу
    статистики промисловості ГУС
    Панчук Ірина

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору