ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Бескидський тунель вже виділили 27 млн грн

    19 квітня 2024 п'ятниця
    54 переглядів

    ДТГО «Львівська залізниця» 23 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Дахмонтажрембуд» на будівельні роботи по Бескидському тунелю вартістю 26,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», – пишуть Наші гроші.

    Впродовж 2013-2014 років потрібно збудувати підпірну стіну вздовж залізничних колій Західного порталу Бескидського тунелю на території Скотарської сільради Закарпатської обл. (див. схему внизу).
    У тендері брали сім компаній, одна з яких пропонувала виконати роботи за 20,35 млн грн. Однак найдешевша заявка та ще чотири інших були відхилені через претензії до оформлення заявок.
    Засновниками «Дахмонтажрембуду» є Людмила Бухтіярова (58% статутного капіталу), Олександр Кас’яненко, Дмитра Іоргачов, Микола Меркулов та Валерій Гнатюк.
    Меркулов і Іоргачов також є співвласниками компанії «Одеса-кабель», Кас’яненко і Бухтіярова – фірми «Керос-Київ».
    В цих компаніях співзасновником також виступає Олександр Дубров, прописаний з Бухтіяровою за однією адресою в Києві.
    Дубров раніше входив до Ради НБУ по квоті Віктора Ющенка, його бізнес-партнерами у різні роки були дружина Леоніда Юрушева, заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.
    Разом з братом нардепа від Партії регіонів Віталія Хомутинніка – Юрієм – заснував пенсійний фонд «Брокбізнесінвест». Зараз Дубров очолює наглядову раду цієї компанії, а вищезгаданий Меркулов входить до ревізійної комісії фірми.
    Син Олександра Дуброва Костянтин є співзасновником ТОВ «Інвестиційно-будівельна група», яке виступає інвестором будівництва «Fresco Sofia» – дев’ятиповерхового клубного комплекс на вул. Гончара, 17-23 в Києві, яке знаходиться в охоронній зоні «Софії Київської».
    Під час конфліктів Костянтин Дубров представлявся помічником нардепа Хомутинніка, який очолює комітет Верховної Ради з питань податкової і митної політики. Саме цей депутат разом з колегами по фракції Партії регіонів Олександром Волковим і Єльбрусом Тадеєвим фізично захищали будівництво «Fresco Sofia».
    З кінця 2012 року на будівництво Бескидського тунелю були проведені тендери на 31,46 млн грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору