ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителі села Великі Лази поділилися з Ледідою своїми досягненнями

    23 квітня 2024 вівторок
    50 переглядів

    У середу, 7 серпня, голова Ужгородської райдержадміністрації Віктор Ледіда відвідав село Великі Лази. Насамперед, він перевірив, як просувається будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям у Великолазівській ЗОШ І-ІІІ ст.

    Цьогоріч роботи мають бути завершені. На новому майданчику займатися спортом можна буде цілий рік. Погодні умови не зашкодять грі завдяки спеціальному покриттю та системі вбирання вологи.

    Далі Віктор Ледіда поспілкувався із жителями села, які прийшли до нього на зустріч. Відзначалося, що за останні роки в селі багато чого змінилося на краще, однак, як кажуть,вдосконаленню не має меж. «Ініціативна група» селян розповіла про своє бачення подальшого розвитку села: це і якісний ремонт доріг, і освітлення вулиць, і безперебійне водо- та газопостачання, покращення матеріально-технічної бази освітніх та медичних закладів, тощо.

    Кілька жителів села звернулися із особистими проханнями,що стосуються санаторного лікування,виплати пенсії,матеріальної допомоги та ін. Жодне з питань не залишилося поза увагою. Як сказав Віктор Ледіда, завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання та забезпечити з боку влади належну допомогу людям поставив і Президент України у рамках проекту «Діалог з країною».

    Разом із Віктором Ледідою у В.Лазах побували перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Когутич, заступник голови райради Віра Данко. На зустрічі голови райдержадміністрації із жителями села був присутній і сільський голова Лука Шпонтак.
    Ужгородська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости