ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ветеранські лідери вчилися у колишній столиці Карпатської України

    24 квітня 2024 середа
    28 переглядів

    У четвер, 8 серпня, у місті Хусті проведено нараду-семінар з головами ветеранських організацій Хустської міськрайонної організації ветеранів України.

    В нараді взяли участь голова районної державної адміністрації В.Якубець, керівник апарату районної адміністрації В.Любка, заступник міського голови І. Фетько, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації М.Мойсей, начальник управління соціального захисту Хустського міськвиконкому О.Король, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації І.Біляк, в.о.начальника відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації О.Липей, голова громадської організації воїнів –афганців Ю.Дзяпко,
    Нарада розпочалась з хвилини мовчання щодо вшанування пам'яті загиблих активістів ради ветеранів. Від учасників семінару до монумента Слави покладено корзину квітів.
    З доповіддю та підсумками завдань, що були покладені на ветеранські організації району, які випливають з рішень VI з'їзду організації ветеранів України по підготовці і відзначенню 70-річчя визволення України та району від німецько-фашистських загарбників, 70–річчя відзначення Дня Перемоги в Україні виступив голова міськрайонної організації ради ветеранів України І.Білич.
    У виступах голів первинних організацій району було вказано на ряд проблем, зокрема: надання допомоги ветеранам; питання щодо перевезення пільгової категорії громадян; надання пільг на газ та електроенергію; покращення роботи з патріотичного виховання молоді.
    Виступаючи перед ветеранами, голова державної адміністрації В.Якубець подякував за запрошення участі в нараді, проінформував про стан надання різних видів допомог ветеранській організації, запевнив, що районна державна адміністрація всіляко сприятиме наданню допомоги у вирішенні їх проблемних питань.
    Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації М.Мойсей довів до присутніх поінформацію про стан перевезення пільгової категорії громадян і вказав на те, що дійсно в окремих населених пунктах району є проблеми із перевізниками, однак і державна адміністрація, і управління праці та соціального захисту населення тримає на постійному контролі стан перевезення громадян даної категорії, миттєво реагує на звернення громадян та спільно вирішуються питання з перевізниками.
    За активну роботу кращих голів первинних організацій було нагороджено грамотами та грошовими преміями.

    Хустська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости