ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

45 тис. дітей виховується в дошкільних навчальних закладах Закарпаття

    29 березня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    У Закарпатській області, на сьогодні, функціонує 557 дошкільних навчальних закладів (ДНЗ), у яких виховується понад 45 тис. вихованців,

    а також: 674 загальноосвітніх навчальних закладів (ЗОШ), у яких навчається 153,5 тис. учнів, 33 позашкільні навчальні заклади, які відвідують 42,2 тис. дітей, 18 державних професійно-технічних навчальних закладів, у яких навчається 8187 учнів, 5 вищих навчальних закладів III-IV та 14 закладів I-IIрівнів акредитації, у яких здобувають вищу освіту 28 тис. студентів, про це сьогодні, 28 серпня, повідомив на брифінгу заступник голови ОДА Іван Качур.
    За словами Івана Качура, відповідно до Програми розвитку регіональної вищої освіти 155,4 тис. гривень спрямовано для надання пільг з оплати за навчання студентів з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів дитинства, які навчаються у вищих навчальних закладах області на контрактній основі. У нашому краї, в освітній галузі у закладах різних типів і форм власності працює більше 53 тис. людей.

    Т.Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору