ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мирослав Дочинець потрапив до Українського топ-10 року

    24 квітня 2024 середа
    56 переглядів

    Закарпатський письменник Мирослав Дочинець потрапив до Українського топ-10 року від електронної книгарні «Bookland» з твором «Многії літа. Благії літа» (видавництво «Карпатська вежа») і зайняв 10 місце.

    З цим же виданням зайняв 1-ше місце в Українському топ-10 року від книгарні «Читайка». «Многії літа. Благії літа» Дочинця є лідером продажів у книгарні «Є», а також у рейтингу ще один твір автора «Вічник» («Карпатська вежа»).
    Таку інформацію оприлюднила літературний оглядач«Української правди» Ірина Славінська.

    Третій рік поспіль «Українська правда. Життя» напередодні Форуму видавців звертається до українських книгарень із проханням надати їхні топ-10 продажів року. Надані цифри підсумують літературний рік між серпнем вереснем 2012 і 2013 років. Цього року до традиційних учасників – книгарень «Є» та «Читайка» - вперше долучила електронну книгарню «Bookland».

    «Вперше всі подані рейтинги показують спільні для всіх трьох книгарень-учасниць тенденції. З них можна зробити висновки про тектонічні процеси всередині українського книгочитання та книго купування, - пише Ірина Славінська.- Цей список показує імена та назви книжок, які вже значились у попередніх списках. Цього року українці хочуть читати книжки про любов, добро і благодать. І мріяти про красу, котра все не наважиться прийти й порятувати світ. Тому на полицях книгарень – багато солодкого.

    «Вічник» і «Благії літа, многії літа» Мирослава Дочинця, «Теплі історії до кави» та «Теплі історії до шоколаду» Надійки Гербіш, «Три дороги» Блаженнійшого Любомира Гузара» Катерини Щоткіната «365 коротких історій для душі» священика Бруно Ферреро» - всі ці книжки на «вічні теми».

    Книжки Мирослава Дочинця мають попит ось уже два-три роки».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору