ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура тримає під контролем питання охорони надр Закарпаття

    24 квітня 2024 середа
    23 переглядів

    Прокуратура Західного регіону України тримає під постійним контролем питання додержання законів у сфері охорони надр, зокрема, на Закарпатті.

    Закарпатською спеціалізованою прокуратурою під час проведення перевірки додержання природоохоронного законодавства в Ужгородському військовому лісництві виявлено незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення.
    Установлено, що наприкінці серпня 2013 року громадянин Б. порушив правила охорони надр. На ділянці лісового фонду Ужгородського військового лісництва з метою отримання прибутку, зазначений громадянин організував незаконний видобуток каменю андезит, який є корисною копалиною загальнодержавного значення.
    Державна екологічна інспекція у Закарпатській області здійснила розрахунок розміру збитків. Загальний розмір збитків за самовільне користування надрами, нанесений державі, складає понад 10 тис. грн.
    Прокуратурою встановлені достатні дані, які вказують на наявність у діях гр. Б. ознак злочину, передбаченого ст. 240 ч. 2 КК України. А саме – незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення.
    Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.
    6 вересня 2013 року кримінальне провадження за підслідністю скеровано до слідчого управління УМВС України в Закарпатській області.

    Микола Гуцуляк,
    прес-секретар прокурора
    Західного регіону України
    з нагляду за додержанням законів
    у воєнній сфері
    (032) 297 03 89

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору