ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Укртрансінспекція Закарпаття прийняла участь у проведенні операції «Дорожній контроль на північному сході Угорщини» (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    49 переглядів
    Операція «Дорожній контроль на північному сході Угорщини»

    Інспектори Управління Укртрансінспекції у Закарпатській області в складі начальника управління Слободянюка С.М., заступника начальника відділу державного контролю Кейс С.Г., старших державних інспекторів: Садварій Я.І., Сейковський Я.І приймали участь у проведення операції «Дорожній контроль на північному сході Угорщини».

    Інспектори Управління Укртрансінспекції у Закарпатській області приймали участь у проведення операції «Дорожній контроль на північному сході Угорщини», яка проводилась в рамках Європейського співробітництва у сфері безпеки дорожнього руху за участю інспекторів Угорщини, Австрії, Сербії, Ромунії, Словаччини та України на території Угорщини в населеному пункті Telkibánya.

    Ця операція проводилась в рамках Європейського співробітництва у сфері безпеки дорожнього руху за участю інспекторів Угорщини, Австрії, Сербії, Ромунії, Словаччини та України на території Угорщини в населеному пункті Telkibánya.

    3 вересня учасники зустрічі презентували інспекції своїх країн, розповіли про основні напрямки діяльності та завдання, які ставляться перед ними заради забезпечення безпеки під час перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом.

    4 вересня проводилась рейдова перевірки в населеному пункті Tornyosnémeti, який розташований на прикордонному переході Угорщина-Словаччина в напрямку м.Кошіце (Словаччина).

    5 вересня проводилась рейдова перевірки в населеному пункті Sátoraljaújhely, який розташований на прикордонному переході Угорщина-Словаччина в напрямку м.Требішов (Словаччина).

    Під час відпрацювання особлива увага приділялась контролю за дотриманням перевізниками вимог Європейської угоди щодо роботи екіпажів транспортних засобів, які виконують міжнародні автомобільні перевезення, відпрацьовувались всі можливі маніпуляції з контрольними пристроями реєстрації режиму праці та відпочинку водіїв, контроль і нагляд за організацією безпечного перевезення небезпечних вантажів.

    Робота Укртрансінспекції в даному напрямку представниками Euro Controle Route визнана такою, що відповідає вимогам європейської спільноти і направлена на підвищення рівня безпеки під час перевезення пасажирів та вантажів у міжнародному сполучені та зниження аварійності. Проведений захід був чудовою нагодою для обміну досвідом та порівняння роботи інспекцій в шести країнах, обміну практичними навиками та інформацією, щодо порушень перевізниками допущеними на території країн-учасниць зустрічі.



    2_0.JPG
    3_0.JPG
    4_0.JPG
    5.JPG
    6.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору