ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яка вода у прикордонній Тисі?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    15 переглядів

    Це нині вчергове спільно перевіряють "водні" спеціалісти України та Угорської Республіки.
    На виконання Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питань водного

    господарства на прикордонних водах та плану роботи українсько-угорської робочої групи експертів по охороні якості вод на період травень 2013 року – березень 2014 року 19-20 вересня 2013 року відбулася зустріч експертів Робочої групи з охорони якості вод, в якій прийняли участь спеціалісти Державної екологічної інспекції у Закарпатській області.
    У відповідності до діючого «Порядку проведення на українсько-угорських прикордонних водах відборів проб, визначень, оцінки якості та заходи, що вживаються при надзвичайних забрудненнях» українські та угорські спеціалісти здійснили відбір проб та провели інструментально-лабораторні вимірювання вмісту забруднюючих речовин у відібраних пробах в прикордонних контрольних створах р. Тиса: Чоп/Загонь та Тисауйлак/Вилок. Крім того, в ході зустрічі угорські спеціалісти представили методику оцінки проб фітопланктону (розрахунок EQR, класифікація).
    Результати проведених вимірювань вмісту забруднюючих речовин у відібраних пробах будуть використані при проведенні оцінки якості вод транскордонних водотоків.

    Державна екологічна інспекція
    у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору