ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Школи та садочки Закарпаття до опалювального сезону готові

    18 квітня 2024 четвер
    48 переглядів

    У четвер, 26 вересня, під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Свища відбулась селекторна нарада з керівниками районів стосовно стану готовності господарського комплексу, установ бюджетної сфери та житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період.

    Під час засідання учасники проаналізували низку питань, пов’язаних з підготовкою до осінньо-зимового періоду. А саме: стан житлових будинків, водопровідних та каналізаційних очисних споруд, забезпечення твердим паливом.

    Станом на 25 вересня в області підготовлені до зимового сезону житлові будинки, котельні, відремонтовано більшість покрівель, 43 тис. м² міських вулиць та доріг, підготовлено 110 одиниць спеціалізованої техніки. До опалювального сезону готові 674 школи та 557 дошкільних навчальних закладів, а також 56 закладів охорони здоров′я.

    Хороші темпи підготовки до опалювального сезону продемонстровано у Свалявському, Виноградівському районах та в місті Берегово. Натомість у містах Хуст, Ужгород та Мукачево підготовка до зими ведеться не за графіком.

    Розпочато моніторинг середньодобових температур в населених пунктах області. У разі зниження температури до 8º С, прийматиметься рішення про початок опалювального сезону.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору