ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Допомога з пересадки кісткового мозку потрібна 6-річному ужгородцю

    29 березня 2024 п'ятниця
    30 переглядів
    Зараз 6-річний ужгородець перебуває у відділенні дитячої лікарні в Мукачево

    Діагноз – гострий гібридний лейкоз – родина Кереканичів із Ужгорода почула на початку вересня. Після тривалого лікування 6-річного Іванка, родина й не думала, що хвороба повернеться. Кістково-мозковий рецидив лікарі діагностували вдруге за короткий час життя дитини.

    Нині хлопчикові потрібна термінова пересадка кісткового мозку, яка коштує 130 тисяч євро, розповідає мама хлопчика пані Марія. Серед родичів Іванка донора не знайшлося. Оскільки в Україні подібну операцію можуть зробити тільки, якщо є донор родич, то пересадку доведеться проводити за кордоном. Найближчий варіант – в Угорщині.

    Половину з необхідної суми вже погодився профінансувати Угорський медичний центр. Однак, на рахунку матері Іванка мусить бути 80 тисяч євро. Тільки за такої умови лікарі приймуть маленького пацієнта.

    Зараз 6-річний ужгородець перебуває у відділенні обласної дитячої лікарні в Мукачеві. Щодня хлопчик приймає ліки та змушений витримувати підтримуючу терапію. Іванко мужньо переносить призначені лікарями процедури. І вірить, що знайдеться можливість вилікувати його повністю.

    Мати самостійно виховує двох дітей: 6-річного Іванка та дочку шкільного віку. То ж необхідну суму для лікування хлопчика родині знайти дуже не просто.

    Із 80 тисяч євро родина вже зібрала майже 8 тисяч. Скриньки для надання допомоги розташовані в супермаркетах міста Ужгорода. А також на ім’я матері відкрито рахунок. Його реквізити нижче:

    ПриватБанк
    р\р 5168755312312131

    отримувач мама Іванка – Кереканич Марія Вінцентівна
    мобільний телефон пані Марії 099 764 45 14

    Родина Кереканичів просить допомогти вилікувати маленького Іванка і дякує за допомогу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору