ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ветеранам війни Закарпаття — шана і увага!

    16 квітня 2024 вівторок
    65 переглядів

    Закарпаття відзначило 61-шу річницю визволення краю від фашистських загарбників. З цієї нагоди в містах і селах гірського краю відбулися урочисті заходи, зустрічі, покладання квітів до пам’ятників і на могили полеглих воїнів.

    Ужгород, Пагорб Слави. Вінок до Вічного вогню покладають голова Закарпатської терорганізації УСВА Сергій СЛОБОДЯНЮК і секретар Закарпатського обкому СПУ Володимир ХОРЬКОВ, представники соціалістів м.Ужгород Олександр БОЛОНКІН і Володимир НОВІКОВ.
    Ужгород, Пагорб Слави. Вінок до Вічного вогню покладають голова Закарпатської терорганізації УСВА Сергій СЛОБОДЯНЮК і секретар Закарпатського обкому СПУ Володимир ХОРЬКОВ, представники соціалістів м.Ужгород Олександр БОЛОНКІН і Володимир НОВІКОВ.

    Пам’ять про полеглих вшанували також Закарпатська територіальна організація УСВА та Закарпатська обласна організації Соціалістичної партії України, лідери яких поклали квіти до Вічного вогню на Пагорбі Слави в Ужгороді.

    На честь славної дати цього тижня у різних мікрорайонах обласного центру Закарпаття міста Ужгорода для ветеранів Великої Вітчизняної війни за підтримки Громадського об’єднання «Місто» та Ужгородського міськкому СПУ були організовані й проведені «святкові вогники».

    Перший із них відбувся у вівторок, 25 жовтня, в ресторані «Візит»: тут фронтовиків та партизан, які проживають на території міської виборчої дільниці №1, привітав зі святом депутат Ужгородської міської ради, генеральний директор ГТК “ВАТ “Інтурист-Закарпаття” Олександр Доктор. Наступного дня цю естафету підхопили «Обіди по-домашньому» на проспекті Свободи. У четвер фронтові пісні лунали з ЗОШ №1 (тут ветеранів вітав секретар обкому СПУ Олексій Пристая) та ДВЗ №12, де їх пригощав депутат Ужгородської міської ради Юрій Фогел. Вчора визволителів радо зустрічали ЗОШ № 20, де їх зі святом привітав депутат міськради, директор Ужгородського міського центру зайнятості Сергій Олексіюк, Ужгородська гімназія і знову ж «Обіди по-домашньому»...

    Всюди «святкові вогники» пройшли у теплій і затишній атмосфері. …За святковим обідом сивочолі ветерани — живі легенди однієї зі сторінок української історії, в яку їхні імена вписані золотими літерами, — згадували своїх побратимів, вшановували пам’ять загиблих та піднімали чарку за своє здоров’я...

    Сьогодні цю естафету підхопить ужгородська ЗОШ № 12, де з фронтовиками Великої Вітчизняної війни поспілкується голова ГО «Місто» Сергій Слободянюк.
    Сьогодні 60 років тому Ужгород визволили від німецько-фашистських загарбників
    Депутатська група "Місто" провела для ветеранів святковий захід з нагоди 60-річчя визволення Закарпаття
    Народ боровся, народ переміг, народ пам’ятає…
    Депутати вшанували ветеранів Великої Вітчизняної

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору