ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи готові до зими залізниці Закарпаття?

    25 квітня 2024 четвер
    16 переглядів

    Особлива увага залізничників — підготовці систем опалення та водопостачання пасажирських вагонів, працівники прослухали додатковий інструктаж з технічного обслуговування опалювальних установок пасажирського вагона...

    Для роботи у зимовий період на Львівській залізниці готують 643 вагони, які мають пройти осінній оздоровчий ремонт до 25 жовтня поточного року. 560 з цих вагонів – це вагони з комбінованим опаленням (електроопалення та опалення вугіллям). Станом на 29.09.2013 фахівці уже підготували 232 вагони, 213 із них — на комбінованому опаленні. Насамперед до зими готують вагони, які курсуватимуть у складах поїздів у північному напрямку. В усіх поїздах залізниці вагони уже опалюють.

    Особливу увагу залізничники приділили підготовці систем опалення та водопостачання пасажирських вагонів, працівники прослухали додатковий інструктаж з технічного обслуговування опалювальних установок пасажирського вагона.
    Також у структурних підрозділах пасажирського господарства Львівської залізниці уже проведено ряд ремонтних та налагоджувальних робіт з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період будівель та споруд, інженерних мереж, обладнання та ін. Зокрема уже повністю завершили ремонт та утеплення дверей та вікон, зремонтовано покрівлі, налагоджено усі системи опалення, проведено ремонт систем водопостачання і каналізації, підготовлено до роботи 14 котелень.
    Готова до зими і снігоприбиральна техніка та автотранспорт. Також на залізниці створили двомісячний запас вугілля для безперебійного опалювання вагонів та забезпечили працівників зимовим спецодягом та спецвзуттям.

    Прес-центр Львівської залізниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору