ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатське Вишково широко відзначило День селища

    29 березня 2024 п'ятниця
    47 переглядів

    У неділю, 29 вересня, до селища Вишково – неповторної перлини Закарпатського краю, славетної історії та прекрасних традицій з‘їхалося багато гостей. В цей день Вишково відзначало День селища.

    В урочистостях взяли участь голова Хустської районної державної адміністрації Василь Якубець, депутат Закарпатської обласної ради Степан Деркач, представник угорського консульства в м.Берегово Нодь Петронела, мешканці смт.Вишкова, гості. З словами привітання до присутніх звернувся селищний голова К. Сойков, зазначивши, що в селищі гармонійно поєднуються традиції, звичаї. Тут впродовж століть живуть у мирі, порозумінні, толерантності, доброзичливості один до одного українська та угорська громади.
    Селищний голова побажав жителям достатку, миру та любові. Окремих мешканців селища Вишково було нагороджено почесними грамотами та цінними подарунками.
    З словами привітання до присутніх виступив голова Хустської районної державної адміністрації Якубець В.Ю., який сказав, що селище Вишково завжди виділялося поміж навколишніх поселень організацією роботи, проведенням дозвілля та відпочинку і, особливо, народними традиціями. Тут живуть працелюбні люди. Гордістю селища Вишково є курортна зона «Шаян».
    Очільник райдержадміністрації побажав мешканцям селища Вишково благополуччя, достатку і злагоди у оселях, мудрості і натхнення у справах, доброго відпочинку.
    Депутат Закарпатської обласної ради Степан Деркач, вітаючи жителів Вишкова зі святом села, зокрема, побажав громаді долучитись до збереження та примноження здобутків рідної культури та досягнення поставленої мети. Обласний депутат побажав кожній родині достатку, сімейного благополуччя та щасливої долі.

    Від товариства угорської культури смт.Вишково до присутніх звернувся Шорі Й.Й.
    Організаторами свята подбали про виїзну торгівлю, атракціони, виставки робіт художників, скульпторів, талановитих мешканців селища Вишково.
    Для вишківчан та гостей в контексті відзначення Дня селища організували велику концертну програму. Свято вдалося на славу!
    "Дзеркало Закарпаття"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору