ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська Рахівщина до відкриття "теплого" сезону готова

    18 квітня 2024 четвер
    17 переглядів

    У Рахівській райдержадміністрації відбулася селекторна нарада по питаннях підготовки господарського комплексу, установ бюджетної сфери та житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

    Заступник голови Рахівської державної адміністрації Юрій Бендак доповів першому заступнику голови обласної державної адміністрації І. Свищо, що у Рахівському районі проводилися і проводяться заходи по підготовці підприємств, установ та організацій району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років. В цілому район до роботи в зимовий період підготовлений на 100%.

    На міській котельні, яка забезпечує централізованим теплопостачанням м. Рахів заготовлено 5000 м3 тирси та щепи, що становить 63 % від необхідного нормативного запасу палива на опалювальний період. Продовжується подальша їх заготівля, здійснено профілактичні та планові роботи по ремонту котельні.

    Підготовка до зимового періоду триває і на об’єктах соціальної сфери. У всіх бюджетних установах та організаціях району було проведено ревізію і діагностику систем опалення та проведено пробні запуски.

    У загальноосвітніх навчальних закладах здійснено завезення дров на 97,37 % та вугілля 100%;

    В установах культури району здійснено завезення дров на 100 %;

    У закладах охорони здоров’я здійснено завезення дров на 90 % та вугілля на 85,23 %.

    Підготовлено актів (паспортів) готовності об’єктів житлово-комунального господарства та бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 р.р. на 100%.

    На даний час за І півріччя 2013 року заборгованості житлово-комунальними підприємствами за спожиті енергоносії немає.

    Рахівська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору