ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тячівські таланти "проявилися" на регіональному дні дошкільника

    19 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів

    Днями в районному центрі дитячої та юнацької творчості з нагоди «Дня Дошкільника» відбулися урочистості та святковий концерт, у якому свої таланти демонстрували й наймолодші вихованці Тячівського району.

    Традиційно урочисте свято роз почалось Гімном України. Присутніх привітали перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Василь Каганець та голова районної ради Михайло Данилюк, які наголосили на важливості дошкільного виховання у формуванні особистості та подальшому житті дитини.
    Василь Каганець зауважив, що створення гідних умов для навчання наших дітей та онуків – одне з найважливіших питань, що стоїть сьогодні перед керівництвом райдержадміністрації та всіма присутніми. Наголосив і на тому, що соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича спрямовані на створення умов для всебічного розвитку дітей і охоплюють питання доступу кожної дитини до дошкільної освіти.
    Працівників дошкільних навчальних закладів привітав також начальник управління освіти, молоді та спорту Тячівської райдержадміністрації Михайло Довжанин, який подякував педагогам за почесну і відповідальну роботу – виховання найменших жителів району.
    Відтак, представники райдержадміністрації та районної ради вручили кращим педагогам почесні грамоти.

    Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору