ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Тереблі завершено роботи у житлових будинках

    19 квітня 2024 п'ятниця
    16 переглядів

    У вівторок, 1 жовтня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав будівництво житлового мікрорайону у селі Теребля, Тячівського району.

    Заступник керівника краю проінспектував завершальні роботи на об’єкті. Наразі майстри уже закінчили внутрішні роботи в індивідуальних та багатоквартирних житлових будинках та на другому поверсі школи. Косметичні роботи на першому поверсі ЗОШ також підходять до завершення. До кінця тижня повністю підготують і будівлю дошкільного навчального закладу.

    Разом із тим, у ці дні тривають пусконалагоджувальні роботи систем електро- та водопостачання, а також водовідведення. З 10 жовтня, якщо цьому сприятимуть погодні умови, у мікрорайоні розпочнуть висадку зелених насаджень.

    - Ми вийшли на фінішну пряму і зараз можемо оцінити зроблену роботу. Сподіваюся, оцінять її і люди, для яких, власне, будували ці будинки, школу та садочок. Ми докладаємо і надалі докладатимемо усіх зусиль, щоб створити максимально комфортні умови для солотвинців у Тереблі і, впевнений, ці зусилля себе виправдають, - зауважив Ігор Свищо.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору