ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Верховна Рада прийняла проект бюджету-2006

    17 апреля 2024 среда
    18 переглядів

    Народні депутати України прийняли в першому читанні проект бюджету на 2006 рік. Про повідомив спікер Верховної ради Володимир Литвин, передає кореспондент ForUm’у. За таке рішення проголосували 270 народних депутатів. Раніше повідомлялося, що парламентський комітет з питань бюджету погодився зняти збільшення дефіциту бюджету в проекті Держбюджету на 2006 рік до 3%, як того вимагав Кабінет Міністрів України. Про це заявила, виступаючи з парламентської трибуни, виконуюча обов'язки глави бюджетного комітету, народний депутат України Людмила Супрун.

    «Ми залишаємо цей показник на рівні, передбаченому бюджетною резолюцією», - сказала Супрун і пояснила: «Тобто до двох відсотків ВВП. Це дає нам можливість передбачити в доходах Держбюджету близько 500 млн. гривень».

    Також, доповідаючи про доробки в проекті бюджету на 2006 рік, Супрун повідомила, що цей процес проходив за участю уповноважених представників Кабінету Міністрів і при внесенні змін до законопроекту були «враховані зауваження і пропозиції представників парламентських фракцій».

    За словами Супрун, необхідно підкреслити, що пропозиції від фракцій щодо конкретизації показників бюджету можуть бути розглянуті тільки після доробки законопроекту в другому читанні і результатом такого розгляду має стати затвердження балансу бюджету.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору