ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівській залізниці за січень-вересень травмовано 68 людей

    29 березня 2024 п'ятниця
    15 переглядів

    З них 38 — смертельно. За відповідний період 2012 року травмувалися 86 осіб, загинуло 46. На жаль, серед травмованих цьогоріч уже троє дітей віком до 16 років.

    Від початку року на Львівській залізниці за ходіння по коліях оштрафували 2340 осіб. На Львівській залізниці тривають рейдові перевірки дотримання правил безпеки у місцях масового пересування громадян. На жаль, попри заборони та пояснення люди продовжують нехтувати своєю безпекою, порушують правила перебування на залізничних об’єктах та воліють сплачувати штрафи, ніж пройти кілька метрів до обладнаного переходу через колію.
    Залізничники спільно з працівниками воєнізованої охорони на територіях станцій та дистанцій колії проводять рейдові перевірки в місцях масового ходіння громадян залізничними коліями станцій та перегонів з метою попередження наїздів рухомого складу на громадян. За підсумками трьох кварталів поточного року за ходіння по колії було затримано 2340 і оштрафовано 2242 осіб на загальну суму 76268грн.
    Затриманих порушників не лише штрафують, але насамперед проводять для них роз’яснювально-виховні бесіди, у яких розповідають про правила перебування на залізничних об’єктах, правила безпеки, демонструють жахливі наслідки порушень цих вимог.
    Згідно зі статистикою, протягом січня-вересня 2013 року на залізниці було травмовано 68 осіб, з них 38 — смертельно. За відповідний період 2012 року травмувалися 86 осіб, загинуло 46. На жаль, серед травмованих цьогоріч уже троє дітей віком до 16 років.
    Для запобігання подібним випадкам, забезпечення особистої безпеки громадян та дотримання правил поведінки на об’єктах залізничної інфраструктури, на вокзалах та станціях магістралі встановлено контроль за регулярним оголошенням за допомогою гучномовного зв’язку “Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України”, особливо в ранковий та вечірній час, коли послугами залізниці користуються найбільше пасажирів.
    Окреме звернення залізничники підготували і озвучують для батьків, які мають додатково провести бесіди зі своїми дітьми, наголосити, що у позашкільний час, коли дітлахи мають можливість бавитися без нагляду батьків чи вчителів, вони повинні суворо дотримуватися правил техніки безпеки.
    Просимо дорослих, які стали свідками того, що діти без батьків перебувають на об’єктах залізничної інфраструктури, не бути байдужими, зробити зауваження дітям чи повідомити про них працівників залізниці, адже випадки, коли діти через власну необережність чи зухвалість отримували тяжкі травми, на жаль, непоодинокі. Наша спільна активна позиція у цьому питанні допоможе зберегти чиєсь здоров’я чи навіть молоде життя!

    Прес-центр Львівської залізниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору