ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Площадь Народная в Ужгороде запомнится народу и судами, и скандалами

    23 апреля 2024 вторник
    40 переглядів
    В Ужгороде началось рассмотрение в суде дело по пл. Народной

    В 13.00 в Ужгородском районном суде должно было начаться заседание суда по рассмотрению дела активистов площади Народной в Ужгороде.


    Журналистам и другим заинтересованным лицам запретили присутствовать на заседании.

    Сегодня в Ужгородском районном суде должно было состояться рассмотрение дела в отношении 5 активистов и журналистов, которые активно протестуют против реконструкции площади Народной.

    Судебное заседание было назначено на 14 часов сегодня.

    Не явились на заседание представитель ФГ "Перепел", а также один из ответчиков, редактор интернет - издание Закарпатье online Олег Дыба.

    Последним в канцелярии суда было зарегистрировано письменное ходатайство - объяснение невозможности присутствия на заседании. Представители ФГ "Перепел" причину отсутствия не объясняли, следовательно, суду причина была неизвестна.

    Зато просочились на заседание остальные четыре ответчика: Виталий Грегор, Юлия Дуб, Наталья Волошин и Александр Волосянский. Также присутствовали представитель истца - домоуправления Закарпатской ОГА и представитель третьей стороны "Ковтехбуд".

    Учитывая первую неявку двух из сторон дела, судьей было объявлено о переносе судебного заседания. Рассмотрение дела, по решению суда, должно состояться 4 ноября в 11 часов.



    Напомним, иск на к активистов был подан после субботних событий на Народной.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мастер шу-чу , отсоси тогда приведем

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Спробував на сайті Олега Диби "Закарпаття онлайн"
    висловити свою думку з приводу "боїв" за чи проти на пл. Народній
    і ось що мені відповідають:
    "Додавання коментарів з вашої IP-адреси заблоковано адміністратором.
    Будь ласка зверніться до редактора."
    І це лише тому, бо моя думка різниться від думок на "Закарпаття онлайн" допущених.
    От вам і Диба Дибович, тобто - Дуб Дубович !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А вы не ходите на тот сайт, лучше на этом пишите, тут хоть не удаляют комментарии. Со мной тоже такая история была, с тех пор я там ничего не пишу, и не надо им рейтинги просмотров поднимать.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Люди, ну реально, это было футбольное поле по среди города!Я только ЗА чтобы там гулять с ребёнком.Я против всяческих махинаций и денежных откатов, но это поле с чорнобривцами в виде герба - надо убирать и менять!Если сделают то, что показано на плане - это суппер!Я мама 2-х летнего ребёнка.Поверьте мне, гулять в городе с детьми тяжело, ибо - негде. Везде одни авто и парковки.Почему журналисты и общественные деятели не протестуют под ОДА с проблемами парковки, нехватки мест для детских площадок (вернее отсутствие оных), рекламных щитов, МАФов, отсутствия прививок для детей, нехватки мест в садиках, коррупцию в школах и т..д.....Уважаемые энтузиасты и противники всего - идите туда где проблемы глобальнее, тогда и люди к вам подтянутся, и проблемы будут решаться, если не сразу, то со временем.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Підтримую. Активісти займаються дешевим піаром

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    +1. То что должно быть украдено, и так украдут. А так хоть благоустроят центр города. Хотя лучше бы сначала привели в порядок сквер сзади ОДА.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сьогодні відбувся суд над затриманими у суботу під облрадою, але під час цього процесу відбулася дуже цікава подія. Декілька молодих журналістів влаштувала «театралізовану виставу» (якщо це можна так назвати) під стінами суду. Нічого серйозного не сталося, «золота молодь», як завжди, порозважалася і пішла до дому; а сайт «Закарпаття онлайн» написав статтю про героїчну боротьбу молодих активістів за своїх колег, підкріплюючи її безглуздими фотографіями. Через деякий час, читачі сайту почали писати коментарі із обуренням, що було викликано нахабною і цинічною поведінкою розбещеної молоді, яка окрім розваг у своєму житті нічого робити не вміє і не бажає; але адміністратор сайту, у своїй звичній манері, видалив всі незручні коментарі, залишивши лише схвальні (які сам, мабуть, і написав). Знайшлися люди, що, попри видалення своїх коментарів, зробили репост. У відповідь на це, адміністратор сайту знов видалив коментарі і, від імені попередніх коментаторів, почав писати про них гидоту і образи. Після цього, цинічно насміхаючись, він підписався під ніком «Адміністратор сайту» і заявив, що образи у бік молодих горе-активістів стосуються і його; крім того, він заявив, що видалення коментарів та приниження читачів – це його рук справа. Із цього можна зробити висновок, що адміністратор сайту і є один з учасників сьогоднішнього дійства.
    Взагалі, діяльність сайту «Закарпаття онлайн» вже давно переходить всі дозволені межі, сайт веде категорично брудну, продажну політичну гру і використовує для цього будь-які методи. Ні про яку свободу слова по відношенню до цього сайту і мови не може йти. Єдина ціль, що переслідується цим сайтом – це викривлення видимості суспільної думки та створення нелегітимної підтримки окремим особам. Окрім цього, сайт намагається підбурити населення, спровокувати його, створити атмосферу тотальної недовіри, при цьому безперестанно поливаючи брудом опонентів свого власника. Діяльність сайту вже давно порушує цілий ряд законів, і з цим слід щось робити, навіть якщо ціною стане закриття цього ресурсу. Тут, в першу чергу, питання до прокуратури, гадаю мені особисто доведеться попрацювати над цим питанням.
    Що стосується адміністратора сайту і молодих горе-активістів-журналістів, то тут можна сказати, що винними у їх поведінці є, у першу чергу, батьки цих молодих людей, що не виховали у них почуття поваги до інших людей. Це особливо обурює хоча б тому, що вони за професією є журналісти, і мають вміти поважати думку кожного. Мабуть, така поведінка цих людей спричинена занадто безтурботним і легким життям, вони не звикли до обмежень і взаємоповаги. Що-ж, може статися, наприклад, і таке, що своїми діями та систематичними образами вони нажили собі у цьому місті досить велику групу недоброзичливців, які можуть пригадати їм всі образи при зустрічі, тим паче, що особистості їх тепер всім відомі. Проте, гадаю, і усного попередження би вистачило.
    Окремим пунктом слід подякувати інтернет-агенції UA REPORTER за те, що вони, на відміну від своїх колег, ведуть виважену політику, не ображають своїх відвідувачів, не створюють однобокої думки та не викривлюють події у корисливих мотивах. Дякую за те, що не видаляєте коментарі (хіба що коли справа доходить до нецензурних висловлювань і особистих образ) і дозволяєте вільно висловлювати свою думку!!! Дякую за те, що не створюєте брудного ажіотажу навколо неоднозначних подій! У вас і справді є свобода слова, тому і відвідувачів більше.
    Ось ссилка на статтю:
    http://zakarpattya.net.ua/News/115243-V-Uzhhorodi-aktyvisty-pokazaly-iak-militsiia-ta-sudy-po-tsyrkovomu-peretvoriuiutsia-na-marionetok-vlady-FOTO

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нужно сделать им физическое замечание.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знав наш народ тільки таке поняття як "ЛЕЖАЧИЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ", а тепер буде ще знати і про "ЛЕЖАЧОГО ВОЛОСЯНСЬКОГО" . Ганьбив бися! Пхали го в машину як ПАЦЯ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чого лізти, куди не просять і не запрошували ? Нехай будують, а то в центрі міста маємо футбольне поле, а так буде нормальне місце з лавочками, квітами, декоративними кущами

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на счёт футбольного поля классно подметил, молодец

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это пиар! пусть строят что хотят!