ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зниклу дівчину знайшли на полі, де вона з хлопцем випасала худобу

    24 квітня 2024 середа
    21 переглядів

    Менше доби знадобилося співробітникам кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції аби знайти школярку, яка не повернулася зі школи.

    Нагадаємо, 7 жовтня, близько 08.00 год пішла в школу і не повернулася неповнолітня Балог Наталія 1997 року народження, мешканка с.В.Лучки. З такою завою до міського відділу звернулась мати неповнолітньої, яка повідомила, що подібний випадок з її донькою трапився вперше. Тому жінка й гадки не мала, куди могла піти її 16-літня дитина. Одразу працівниками міліції було зроблено орієнтування з фотографією зниклої школярки.
    Після повідомлення про її зникнення, менше ніж за добу працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу Юрій Муха та Михайло Сарканич знайшли дівчину і привезли до правоохоронного органу, де на неї вже чекала мати.
    Дівчина розповіла, що вона гостювала у свого хлопця, з яким познайомилась по телефону. Правоохоронці знайшли дівчину на полі, де вона з 19-річним юнаком випасали сільську худобу. Пояснити причину свого недитячого вчинку вона не змогла. Хоча, як розповідає майор міліції Юрій Муха, неналежний нагляд з боку матері, виховання у неповній сім`ї, адже дівчина росте без батька, скоріш за все і стали причиною такої поведінки дівчини. Наразі, матір за неналежний догляд за своєю неповнолітньою донькою буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

    Наталія Машіко
    Мукачівський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору