ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські мотоциклісти стали кращими на кубку України

    23 квітня 2024 вівторок
    41 переглядів

    Змагання проходили цими вихідними, 19 та 20 жовтня, у місті Київ. Позмагатися за звання кращих приїхало близько 120 спортсменів із усієї країни. Серед них – і 17 мотоциклістів із Закарпаття.

    Наші хлопці представляли два спортивні клуби – «Берегвідейк» з Берегівського району та «Хуст, Технічний коледж» з міста Хуст. Саме вони склали збірну команду Закарпатської області, яка в підсумку змагань посіла почесне перше місце та стала володарем Кубку України за 2013 рік. Загалом же, за підсумками року, перше клубне місце посів «Берегвідейк», друге – «Хуст, Технічний коледж».

    Як розповів голова Закарпатського обласного осередку Федерації мотоциклетного спорту України Віктор Стегура, як учасники, так і гості Кубку України, відзначили неймовірно високий рівень західноукраїнських і, зокрема, закарпатських спортсменів:

    - У Києві говорили про нову базу та новий підхід до розвитку мотоциклетного спорту, який зараз активно розвивається саме на Заході. Завдяки цьому наші спортсмени і показали настільки високі результати. З нами приїхало дуже багато мотоциклістів, які змогли набрати максимальну кількість балів у фіналі, а тому іншим регіонам (зокрема східним та центральним) конкурувати з нами було вкрай важко, - відзначив пан Стегура.

    І справді, результати закарпатських мотокросерів вражають. Вони зібрали практично усі призові місця.

    Досягнення наших хлопців виглядають наступним чином.

    Клас Open, 500 куб.см, рідинне охолодження двигунів:
    1 місце – Кричфалушій Андрій (Хуст, Технічний коледж)
    2 місце – Маханьков Андрій (Берегвідейк)

    500 куб.см, повітряне охолодження двигунів:
    3 місце – Сич Микола (Хуст, Технічний коледж)

    85 куб.см.:
    1 місце – Фицик Володимир, (Хуст, Технічний коледж)
    2 місце – Стегура Олександр (Берегвідейк)

    65 куб. см.:
    1 місце – Штефуца Едуард (Хуст, Технічний коледж)

    50 куб.см.:
    1 місце – Кієнко Денис (Берегвідейк)

    Клас Amator:
    1 місце – Мартиненко Артем (Берегвідейк)

    Як розповів президент мотоциклетного клубу «Берегвідейк», віце-губернатор Закарпаття Ігор Свищо, на цьому спортивний рік для закарпатських мотокросерів не завешується:
    - 2 та 3 листопада на базі нашого клубу «Берегвідейк» у селі Великі Береги пройде командний кубок центральноєвропейських держав. Ми очікуємо на приїзд близько 150 спортсменів із України, Словаччини, Білорусі, Молдови, Румунії, Чехії, Польщі, Латвії та Угорщини. Окрім того, паралельно із цим кубком проходитиме також відкритий міжнародний кубок Закарпатської області з мотокросу. Власне, саме ці два змагання стануть для наших спортсменів завершальними у спортивному сезоні рівня чемпіонатів України та Європи, - повідомив Ігор Свищо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору