ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Показ мод Uzhgorod Fashion Day допоможе вихованцям дитбудинку

    19 березня 2024 вівторок
    18 переглядів

    В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів традиційного показу мод «Uzhgorod Fashion Day», що цього року матиме ряд особливостей та благодійну місію.

    Показ мод триватиме у неділю, 27 жовтня о 19.00 в приміщенні готельного комплексу «Прага». Як розповів один з організаторів показу Влад Лакатош, окрім власне індустрії моди подія має на меті стати суспільно корисним заходом. Акцію задумано як вітчизняний аналог щорічних тижнів "прет-а-порте", що проходять у Києві, Москві, Парижі, Мілані, Лондоні, Нью-Йорку та інших столицях світу. Її проведення – стимул для дизайнерів у виробництві продуктів моди не час від часу, а систематично, відповідно до розвитку нових напрямів і стилів.
    У програмі – одяг від дизайнерів зі Львова, Івано-Франківська, Житомира, Києва, Ужгорода і Берегова. Вперше на показі такого рівня буде присутня дитяча колекція одягу. Італійський бренд «IDEXE» продемонструє нову колекцію дитячого одягу, яку спеціально під показ привезуть з Риму. Діти віком від 3 до 14 років, які продефілюють на подіумі, принесуть в Ужгород частинку Італії, та покажуть закарпатській публіці творіння рук майстрів зі славетного міста Рим, - розповіла Вікторія Гецко.
    Метою проекту є створення в Ужгороді конкурентоздатного центру моди європейського рівня зі всією супровідною інфраструктурою, сприяння розвитку легкої промисловості, а основною ідеєю – підтримка нових дизайнерів і впровадження відомих європейських дизайнерських брендів на український ринок.
    «Uzhgorod Fashion Day» – одна з модних подій в українському просторі, яка водночас є іміджевим проектом для Ужгорода. Захід відбудеться в
    «Uzhgorod Fashion Day» – це не просто показ, де пропонують прийти і розважитись. Ми хочемо донести соціальну значимість проекту і тому вирішили допомогти людям, які цього потребують. Обов’язковою умовою є м’яка іграшка або дитяча книжка, яку потрібно принести з собою на показ, та які будуть передані до дитячого будинку. Також будуть виставлені колекції дизайнерів, які демонструватимуться на показі, а деякі художники із Закарпаття передали картини. Вони будуть продані на аукціоні під час заходу. Всі виручені кошти буде передано на лікування Максима Бігарі. Йому 3 роки і він проживає в м. Воловець. Складна операція на головному мозку, яку можуть зробити лікарі у Франції, коштує 50 000 євро. Благодійною метою нашого заходу є збір коштів для лікування хворого Максима», - кажуть організатори.
    Представник Ротарі-клубу Ярослав Шафарь зауважив, що ротарійці долучилися до благодійної мети заходу, оскільки чи не головне у житті – здоров’я дітей.
    Вхід на захід за запрошеннями, які можна отримати в готельному комплексі та в модельному агентстві «One Models». Співорганізаторами також є страхова компанія «Поліс-Центр» та Ротарі-клуб "Ужгород-Скала", які активно долучились до організації та допомоги Максиму Бігарі. Генеральний партнер - глянцевий журнал «ONE», генеральний інформаційний партнер – радіо «Люкс ФМ», головний інформаційний партнер – РА «Позитив», інформаційні партнери – газети «Європа-центр», «РІО», «Неділя», журнал «П‘ятниця», піар-агенція «Mosaic PR», РА «В курсі», інтернет - портали zaholovok.com.ua, mukachevo.net, onepost.com.ua, студія дизайну «123», Ужгородський прес-клуб, магазин комп’ютерної техніки «Ентер»,кав’ярні XL, Какао.
    Запрошення можна замовити за номером телефону 066-005-77-75.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору