ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черговий спортмайданчик відкрито на Свалявщині

    18 квітня 2024 четвер
    22 переглядів

    У четвер, 31 жовтня, очільник краю Олександр Ледида взяв участь в урочистому відкритті нового спортивного майданчика у с. Керецьки, що на Свалявщині.

    На заході також були присутні народний депутат України Михайло Ланьо, керівник департаменту освіти і науки, молоді та молоді ОДА Маріанна Кляп, голова Свалявської РДА Іван Дрогобецький, педагоги та учні.

    У рамках реалізації обласної програми «Спортивний майданчик» у Керецьках урочисто відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям. Відтепер учні місцевої школи, де навчається більше півтисячі школярів, можуть поганяти м’яча на уроках фізкультури та у вільний час.

    - Наша мета – щоб в кожному куточку Закарпаття діти мали змогу займатися спортом. Особливо важливо створити умови для тих, хто мешкає у сільських населених пунктах, адже містах краще розвинута спортивна інфраструктура у містах. Саме тому кожен район області вже має по декілька, облаштованих зусиллями обласної влади та власної громади, сучасних спортивних майданчиків, - наголосив під час відкриття Олександр Ледида.

    Керівник Свалявського району Іван Дрогобецький пообіцяв й надалі докладати зусиль, аби допомогти місцевим громадам з встановленням таких міні-полів.

    Традиційно, у подарунок юні місцеві спортсмени отримали комплект спортивного інвентарю, котрий відразу ж взялися випробовувати на новому міні-полі:

    - Нарешті ми вже можемо нормально пограти у футбол! Бо раніше уроки фізкультури у нас були у шкільному спортзалі – а там і м’яча поганяти ніде, - розповів учень третього класу керецьківської школи Сергій.

    Наразі в області уже готові до відкриття ще 5 полів зі штучним покриттям. Загалом, до кінця року в області функціонуватимуть сім десятків таких ігрових майданчиків.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору