ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання послуги

    24 квітня 2024 середа
    27 переглядів

    Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги “Державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу – підприємця, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців”.

    1. Заповнена реєстраційна картка на проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця (форма 11). 2. Документ, що підтверджує сплату реєстраційного збору за державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу – підприємця. 3.Копія довідки про зміну реєстраційного номера облікової картки платника податків.
    Якщо документи для проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця подаються фізичною особою – підприємцем особисто, державному реєстратору додатково пред'являється паспорт громадянина України або паспортний документ іноземця.
    4.Для проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця уповноважена особа повинна пред'явити свій паспорт громадянина України або паспортний документ іноземця та документ, що засвідчує її повноваження.
    5.Документи, які відповідно до вимог Закону України від 15.05.2003 № 755-IV "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців" подаються (надсилаються поштовим відправленням або електронним документом) державному реєстратору, повинні бути викладені державною мовою.
    6.Реєстраційна картка заповнюється машинодруком або від руки друкованими літерами. Якщо документи надсилаються державному реєстратору поштовим відправленням, справжність підпису заявника на реєстраційній картці (заяві, повідомленні) повинна бути нотаріально засвідчена.
    7. За проведення державної реєстрації зміни імені або місця проживання фізичної особи – підприємця справляється реєстраційний збір у розмірі тридцяти відсотків реєстраційного збору, встановленого за проведення державної реєстрації фізичної особи – підприємця (10,20 грн.).
    8.Строк державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця не повинен перевищувати два робочих дні з дати надходження документів для проведення державної реєстрації фізичної особи – підприємця.
    9. Підставами для залишення документів без розгляду є: Документи подані за неналежним місцем проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця; документи не відповідають вимогам частин першої та другої статті 8 та частини п'ятої статті 10 Закону України від 15.05.2003 № 755-IV "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців"; документи подані не у повному обсязі.
    10. Підставами для відмови є невідповідність відомостей, які вказані у реєстраційній картці на проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця, відомостям, які зазначені у документах; наявність обмежень на зайняття підприємницькою діяльністю, які встановлені законом, щодо фізичної особи – підприємця.

    Начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців, легалізації обєднань громадян про Ужгородському району та м.Чоп реєстраційної служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції М.В.Козуб

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости