ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що додає сьогодні оптимізму ветеранам Закарпаття?

    24 квітня 2024 середа
    23 переглядів

    Добре слово, яке підбадьорює, додає оптимізму, побажання здоров’я, довголіття і щастя – це найголовніше, що потрібно сьогодні ветеранам.

    Спілкуватися і бути переконаним, що справу, яку вершили в молодості ціною власного життя, героїзм і любов до Вітчизни – гідно шанує покоління дітей, онуків і правнуків. В цьому і є зміст життя. Голова Перечинської РДА Петро Грицик разом з своїм заступником Іваном Погоріляком та в.о. начальника управління соціального захисту населення РДА відвідали інвалідів ІІ групи Великої Вітчизняної війни Аркадія Ястржемського (1925 р. н.) та Івана Альошина (1926 р .н.). Петро Грицик поспілкувався зі свідками Великої Вітчизняної війни, обговорив питання сьогодення, дізнався про проблеми, що турбують ветеранів.
    «З кожним роком все далі віддаляються від нас події 1941-1945 років, однак пам’ять про героїв минулого століття, дорогі наші ветерани, про Вас є вічною, так само, як і вдячність за врятоване людство, військові подвиги, мужність, жертовність заради дітей, онуків і багатьох наступних поколінь. Спасибі Вам за Перемогу, за подвиг, за працю, за те, що стали для нас прикладом гідності, мужності. Живіть довго в здоров’ї і щасті, - сказав Петро Грицик».
    З нагоди відзначення 69-ї річниці визволення України і Закарпаття від фашистських загарбників Петро Грицик від імені районної державної адміністрації та районної ради адресував теплі, щирі слова ветеранам, яких провідав вдома вручив вітальні листівки та продуктові набори. Керівник району зазначив, що влада докладає всіх зусиль, аби ветеранам жилося комфортно.
    «Наше завдання, аби ветерани почували себе потрібними не тільки 9 травня, 28 жовтня, чи на якісь інші свята. Ми зобов’язані зробити все можливе, аби вони були витребувані й в щоденному нашому житті. Це створення комфортних умов для їхнього нормального проживання, медичного обслуговування та реабілітації. Це ті важливі завдання, які перед місцевою владою ставить Президент України», – резюмував Петро Грицик.
    Перечинська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости